Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 17 Nisan 2014 - 23:23 Yorum: 0

Al Di Meola, başkentte sahne aldı

Çağdaş caz müziğinin virtüözlerinden Al Di Meola, Uluslararası Ankara Müzik Festivali" kapsamında başkentli sanat severlerle buluştu

Al Di Meola, başkentte sahne aldı

ANKARA (AA) - Çağdaş caz müziğinin virtüözlerinden Al Di Meola, başkentli sanat severlerle buluştu.

ATO Congresium'da, Mercedes-Benz Türk’ün desteğiyle sahne alan Al Di Meola, "31. Uluslararası Ankara Müzik Festivali" kapsamında konser verdi.

Al Di Meola’nın "Beatles and More" adlı programını, arasında Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'nun da bulunduğu yaklaşık üç bin kişi izledi. 

Çok sayıda ödül ve 3 "altın albüm" sahibi sanatçının, 6 milyonu aşkın satış rakamlarına ulaşan çok sayıda eseri bulunuyor. Al Di Meola, konserde de çocukluğundan beri hayranlık duyduğu Beatles grubunun parçalarını caz formuyla birleştirerek seslendirdi.

Konserde Meola'ya, piyanoda Mario Parmisano, davulda Peter Kaszas, kemanda Gelgely Balazs ve Gabor Csonka, viyolada Gyula Benko ve viyolonselde Andras Sturcz eşlik etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber