Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 08 Eylül 2016 - 12:28 Yorum: 0

Alaağaç Mahallesinden ilanlı teşekkür

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde gerçekleştirdiği altyapı çalışmalarıyla vatandaşın...

Alaağaç Mahallesinden ilanlı teşekkür

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde gerçekleştirdiği altyapı çalışmalarıyla vatandaşın büyük takdirini topluyor. Demirci Alaağaç Mahalle Muhtarı Hamza Akarsu, mahallenin çeyrek asır önce imece usulüyle yapılan hatlarını yenileyen MASKİ'ye gazeteye ilanıyla teşekkür etti.

MASKİ Genel Müdürlüğü, 17 ilçedeki altyapı yaralarına neşter vurarak, vatandaşların yıllanmış sorunlarını ortadan kaldırmaya devam ediyor. Demirci ilçesine bağlı Alaağaç Mahallesinde 25 yıllık içme suyu ve kanalizasyon hatlarını yenileyen MASKİ, mahalle muhtarından özel teşekkür aldı. Alaağaç Mahalle Muhtarı Hamza Akarsu, gazeteye ilan vererek mahallesinde yapılan çalışmalardan dolayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun'a teşekkür etti. Akarsu, ilanında, "Çeyrek asır önce köylümüzün çapa kürek ile imece ile yaptığı içme suyu ve kanalizasyon şebekemiz Büyükşehir ve MASKİ'nin sayesinde yenileniyor. Bizlere bu hizmeti sağlayan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün'e, MASKİ Genel Müdürü Sayın Yaşar Coşkun'a, Büyükşehir Demirci Koordinatörü Sayın Kazım Aysan'a ve tüm çalışanlarına mahalle halkım adına tüm kalb-i şükranlarım ile teşekkür ediyorum. Su gibi aziz olun" dedi.

Mahalle sağlıklı altyapıya kavuşuyor

Alaağaç Mahallesinin 12 bin metrelik içme suyu hattı yenileme çalışmalarına başlayan MASKİ ekipleri, içme suyunun yanı sıra mahallede 3 bin metre ana kanalizasyon hattı döşeyecek. Çalışmalar tamamlandığında Alaağaç halkı uzun yıllar rahat edecekleri sağlıklı altyapıya kavuşacaklar.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber