Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 19 Ağustos 2016 - 16:33 Yorum: 0

Alaattin Çakıçı’nın Avukatı Can Sevinç;

Bolu F tipi cezaevinde tutuklu bulunan ve Kanun Hükmünde Kararname ile tahliyesi gündeme gelen yer altı dünyasının ünlü ismi Alaattin Çakıcı, hastanedeki...

Alaattin Çakıçı’nın Avukatı Can Sevinç;

Bolu F tipi cezaevinde tutuklu bulunan ve Kanun Hükmünde Kararname ile tahliyesi gündeme gelen yer altı dünyasının ünlü ismi Alaattin Çakıcı, hastanedeki tedavisinin ardından tekrar cezaevine getirilirken, Avukatı Can Sevinç, "Alaattin Çakıcı 12 tane sağlık problemine sahip. Rutin kontroller için buraya geldi. Keyfi, morali çok yüksek. Tahliye ile ilgili yorumu da çok nettir. "Nasip, kısmet" demekte, Allah nasip ederse çıkacak" dedi.

Avukat: "Hukukun doğru işleyeceğini düşünüyoruz"

Alaattin Çakıcı, öğle saatlerinde kontrol için getirildiği İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi'nde muayene edilmesinin ardından tekrar Bolu F Tipi Cezaevi'ne götürüldü. Bu arada Çakıcı'nın avukatı Can Sevinç hastanenin önünde açıklama yaptı. Sevinç, "Tahliye ile ilgili süreç çok farklı bir süreç. Tahliye süreci devam etmekte. Diğer avukat arkadaşlar da bu konu hakkında çalışmakta. Tüm kurumlarla iletişim halindeyiz. Pazartesi'den itibaren daha net bilgi verebiliriz. Hukukun doğru düzgün işleyeceğini düşünüyoruz. Kendi adımıza iyi bir sonuç alacağımızı düşünüyoruz. Herkes yüreğini ferah tutsun. Bizim inancımız tam" ifadelerini kullandı.

Çakıcı: "Nasip, kısmet"

Sevinç ayrıca, "Alaattin Çakıcı 12 tane sağlık problemine sahip. Rutin kontroller için buraya geldi. Keyfi, morali çok yüksek. Tahliye ile ilgili yorumu da çok nettir. "Nasip, kısmet" demekte, Allah nasip ederse çıkacak. Onun herhangi bir af ve indirim beklentisi hiçbir zaman olmadı. Umarız hukuk düzgün işler ve adalet yerini bulur. Umarım sonuç sevenlerinin, ailesinin istediği şekilde olur. Biz tahliye süreci için gerekli bütün başvuruları yaptık. Dosyalar inceleniyor. Bizim inancımız tahliye için tam" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber