Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 28 Temmuz 2014 - 18:23 Yorum: 0

Alaca'da Ramazan Bayramı

AK Parti Alaca İlçe Teşkilatı tarafından bayramlaşma töreni düzenlendi

Alaca'da Ramazan Bayramı

ÇORUM (AA) - AK Parti Alaca İlçe Teşkilatı tarafından Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenlendi.

Parti binasında yapılması planlanan tören, katılımın yoğun olması nedeniyle 75. Yıl Cumhuriyet Parkı'nda gerçekleştirildi. 

Törene katılan AK Parti Çorum Milletvekilleri Salim Uslu, Cahit Bağcı ve Murat Yıldırım, Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz ve İlçe Başkanı Ümit Tokgöz, vatandaşların bayramını kutladı.

Milletvekilleri Uslu, Bağcı ve Yıldırım, yaptıkları konuşmalarda, vatandaşların bayramını kutlayarak, ilçeye yapılan yatırımlarla ilgili bilgi verdi. Cumhurbaşkanı seçimlerinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek isteyen Milletvekilleri, Türkiye'nin gelişmeye ve büyümeye devam etmesi için Erdoğan'ın cumhurbaşkanı seçilmesinin önemli olduğunu ifade etti. 

Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas ise cumhurbaşkanı seçiminin önemine değinerek, "Önümüzde 10 günlük bir süre var. Bu süreyi iyi değerlendirerek, Tayyip Erdoğan'ı cumhurbaşkanlığına hep birlikte getirelim"  dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber