Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
21:06 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "İstanbul’un ikinci bir 5 yıla daha tahamm...21:05 Ordu’da yaklaşık bin 500 üniversite öğrencisi iftar sofrasında buluştu21:04 Başkentte seyir halindeki araç alev aldı20:59 Siirt’te muhtarlık kavgasında 9 kişiyi yaralamışlardı, Batman’da yakalandıl...20:58 Lübnan, İsrail saldırıları nedeniyle BM’ye resmi şikayette bulunacak20:56 UAD, İsrail’e Gazze Şeridi’ne “acil ihtiyaç duyulan” yardımların ulaştırılm...20:55 Rize’de cenaze dönüşü kaza: 4 yaralı20:52 Düzce Üniversitesi öğrencileri için iftar programı düzenledi20:43 Sağlık Bakanı Koca: "Malpraktis, Türkiye’de kökten çözülüyor"20:38 Final Okulları ilkokul öğrencileri ağırladıkları misafirlerine etkinlik düz...20:33 Bakan Ersoy: "Bu yıl daha da yüksek rakamlara ulaşacağız”20:27 Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarımız sürdürüyor20:13 Banu Parlak, Küçükçekmece Adliyesini birbirine kattı20:09 UNESCO’da "30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü" etkinliği yapıldı20:05 Tek seferde yakalanan en yüksek miktar: Habur Gümrük Kapısı’nda 850 kg eroi...20:05 SGK’dan emekli promosyonu ile ilgili açıklama20:00 Kripto para borsası FTX’in kurucusu Sam Bankman-Fried’a 25 yıl hapis cezası19:21 Bakan Işıkhan: "Sandık güvenliği bizim için çok önemli"19:16 Edirne’de terör operasyonu: 13 gözaltı19:11 Bakan Işıkhan: "Temmuz ayında emekli aylıklarını tekrar masaya yatıracağız"
Sami Er
Asayiş 19 Eylül 2018 - 09:28 Yorum: 0

Alacak verecek davası kanlı bitti: 2 yaralı

Kırklareli'nini Lüleburgaz ilçesinde iddiaya göre aralarında alacak verecek davası bulunan şahıslar karşılaştıkları restoranda tartıştıktan sonra...

Alacak verecek davası kanlı bitti: 2 yaralı

Kırklareli'nini Lüleburgaz ilçesinde iddiaya göre aralarında alacak verecek davası bulunan şahıslar karşılaştıkları restoranda tartıştıktan sonra silahlı kavga çıktı 2 kişi yaralandı.

Olay Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesine bağlı Turgutbey Köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre silahlı tartışma yaşandığı ihbarını alan jandarma ekipleri harekete geçti. Olay yerine giden jandarma ekipleri yaptıkları araştırmada, iddialara göre alacak verecek meselesi yüzünden aralarında husumet bulunan M.A. ve S.Y. isimli şahıslar ile S.T. ve E.A. isimli şahıslar bir restoranda karşılaştı. Karşılaşan husumetli şahıslar tartışmaya başladı. Tartışmayla birlikte, S.T. yanına aldığı silahla önce havaya ateş etti ardından ise S.Y.'i bacağından yaraladı. O esnada E.A. ise M.A.'yı kalçasından vurduktan sonra S.T. ile birlikte plakası tespit edilemeyen bir araçla olay yerinden kaçtı. Olayda yaralanan M.A. ve S.Y. ise olay yerine gelen 112 Sağlık ekipleri tarafından Çorlu Devlet Hastanesine sevk edildiler. Olay yerinde bulunan 2 boş kovan ve bir silah muhafaza altına alındı. Firar eden S.T. ve E.A. yakalanması için aramaların devam ettiği öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber