Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
11:16 Selçuk, tarım politikaları çalıştayına ev sahipliği yapacak11:15 Küçükçekmece’de bulunan bir kuyumcu 3 şahıs tarafından soyuldu. Soyguncul...11:15 ’TAYK-CarrefourSA Kupası’ ile TAYK 2024 Trofesi başladı11:14 Genç motokuryenin ölümüne sebep olan ehliyetsiz sürücüye verilen ’ev hapsi’...11:11 Elazığ’da süne ile mücadele çalışmaları başladı11:11 İŞKUR Muğla İl Müdürlüğü İstihdam Teşvikleri için sahada11:11 Minik eller mesleki kurslarla hayal ettiklerini üretti11:11 BUÜ’de tez yazımı ve atıfların önemi konuşuldu11:10 Teleferik kazasında hayatını kaybeden Memiş Gümüş ve ailesinin kabine biniş...11:10 Terörden temizlenen dağlarda yetişen otlar adeta şifa deposu11:09 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu İzmir Etabı 27 Nisan’da11:08 İstanbul’da lüks otomobil kaçakçılığı operasyonu: 20 Kişi yakalandı11:07 Görmese de yaptığı müzikle mutluluklara tanık oluyor11:06 PKK’nın Türkiye yapılanmasındaki uzantılarına 3 ilde operasyon: 9 gözaltı11:06 Bağcılar’da yaklaşık 10 metre yükseklikten düşen işçi yaralandı11:05 Kavaklı köyü sakinleri “madenlere” karşı eylem başlattı11:05 Kavaklı köyü sakinleri “madenlere” karşı eylem başlattı11:05 Kontrolden çıkan otomobil takla atarken, sürücüsü yaralandı11:05 Kemer’in çocuklarından Cumhuriyet ve Atatürk’e vefa konseri11:04 İzmir’de sivrisinek ve haşere ile mücadele 12 ay sürüyor
23 Nisan
Türkiye 21 Haziran 2018 - 15:18 Yorum: 0

Alaçam MYO yetkilileri Lojistik Merkezinde

Sektördeki işletmeler ile iş birliklerini arttırmayı hedefleyen Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Alaçam Meslek Yüksekokulu (MYO) yönetimi, Samsun Lojistik...

Alaçam MYO yetkilileri Lojistik Merkezinde

Sektördeki işletmeler ile iş birliklerini arttırmayı hedefleyen Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Alaçam Meslek Yüksekokulu (MYO) yönetimi, Samsun Lojistik Merkezi Genel Müdürü Temel Uzlu'nun daveti üzerine merkezi ziyaret etti.

Alaçam MYO Müdürü Prof. Dr. Kürşat Demiryürek ve kendisine eşlik eden öğretim görevlileri, Genel Müdür Temel Uzlu'nun rehberliğinde, merkezde yerinde incelemeler yaparken ziyaretin ana gündemini ise OMÜ ile Samsun Lojistik Merkezi arasındaki muhtemel iş birlikleri oluşturdu.

"Üniversitemizin iş birliğiyle uluslararası kongre düzenlemeyi planlıyoruz"

Genel Müdür Uzlu, Samsun ekonomisine büyük katkı sağlayacak merkez hakkında konuklarına detaylı bilgi vererek, "Yeni eğitim-öğretim döneminde uluslararası bir kongre düzenlemek ve bu kongrede de üniversitemizle iş birliği yapmak istiyoruz. Hem öğrencilerin Lojistik Merkezini keşfetmeleri hem de bizlerin MYO'yu ziyaretiyle bilgi ve fikir akışının sağlanması; sanayi-üniversite iş birliği açısından önemli fırsatlar sunacaktır" dedi.

"Farklı iş birliği modelleri ve ileriye yönelik hedefler ele alındı"

Ziyarette Alaçam MYO Müdürü Prof. Dr. Demiryürek ise yürütücülüğünü yaptığı TÜBİTAK ve DOKAP Girişimcilik projelerini tanıttı. Prof. Dr. Demiryürek ziyarete ilişkin "Samsun Lojistik Merkezi ile MYO arasında ileriye yönelik eğitim, tanıtım, araştırma, staj ve konferans faaliyetlerine ilişkin iş birliği modelleri ve olanaklarını ele aldık. İş geliştirme ve iş dünyasına dönük program ve projelerimizle sahip olduğumuz potansiyel ve kabiliyetlerimizi üst düzeye çıkarmak temel hedefimiz ve bu saha ziyaretimizle de gayet modern ve donanımlı bir merkez ile karşılaştık. Samsun Lojistik Merkezi, kentin coğrafi avantajını da kullanarak bölge ve ülkemiz için önemli başarılara imza atacaktır" sözlerine yer verdi.

Ardından Alaçam MYO Lojistik, Deniz ve Liman İşletmeciliği, Posta Hizmetleri ve Çağrı Merkezi Hizmetleri programları öğretim görevlileri, uzmanlık alanları ve dersler hakkında yetkililere kapsamlı bilgiler aktarırken, MYO'nun bu bölümleriyle iş ve güç birliğine her zaman hazır olduğunu dile getirdiler.

Alaçam MYO yetkilileri Lojistik Merkezinde

Alaçam MYO yetkilileri Lojistik Merkezinde

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber