Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 14 Ağustos 2019 - 20:38 Yorum: 0

Alaçam’da başpehlivan Köseoğlu

Samsun'un Alaçam ilçesinde Ziraat Odası ve Muhtarlar Derneği tarafından düzenlenen 1'nci Tarım Fuarı ve Yağlı Pehlivan Güreşleri'nde başpehlivan Hamza...

Alaçam’da başpehlivan Köseoğlu

Samsun'un Alaçam ilçesinde Ziraat Odası ve Muhtarlar Derneği tarafından düzenlenen 1'nci Tarım Fuarı ve Yağlı Pehlivan Güreşleri'nde başpehlivan Hamza Köseoğlu oldu.

Alaçam'da ilk defa düzenlenen 1. Tarım Fuarı ve Yağlı Pehlivan Güreşleri'nde Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden gelen güreşçiler kıyasıya mücadele etti. Miniklerin karşılaşmalarıyla başlayan güreşler, pehlivanların kategorileri arttıkça güreş severlerin heyecanlarını da artırdı. Kırkpınar güreşçilerinin katıldığı kıran kırana geçen müsabakalar sonunda Hamza Köseoğlu ile Şaban Yılmaz finalde karşılaştı. Rakibini yenen Hamza Köseoğlu başpehlivanlığı kazandı. Başaltı güreşlerinde ise Kemal Şahin'i yenen Mustafa Taş birinci oldu. Ağalık yarışını ise 86 bin lira ile Turgut Şahin kazandı.

Alaçam’da başpehlivan Köseoğlu

Alaçam’da başpehlivan Köseoğlu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber