Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 11 Mart 2015 - 16:33 Yorum: 0

Aladağ'da "İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma" Yarışması

ADANA (AA) - Aladağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından "İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma" yarışması düzenlendi.Sinanpaşa İmam Hatip Lisesi'nde ilk, orta ve liselerden 13 öğrenci...

Aladağ'da 'İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma' Yarışması

ADANA (AA) - Aladağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından "İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma" yarışması düzenlendi.

Sinanpaşa İmam Hatip Lisesi'nde ilk, orta ve liselerden 13 öğrenci İstiklal Marşı'nı güzel okuma konusunda yarıştı. Jüri üyeleri marşın okunması sırasındaki vurgu, durak ve tonlama, şiirin temasının kavranması ve hissettirilmesi, sözü ezgisine göre okuma, şiire kattığı yorum, heyecan kontrolü ve sahneye hakimiyet gibi kriterleri göz önüne bulundurarak puanlama yaptı.

Yarışmada, ilkokullarda Sinanpaşa İlkokulu öğrencisi Ezgi Güngör, ortaokullarda Sinanpaşa İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Nilay Çolak, liselerde Pınar Madencilik Anadolu Lisesinden Elife Karakan birinci oldu.

Dereceye giren öğrencilerin ödüllerinin 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü töreninde verileceği bildirildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber