Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mart 2015 - 09:03 Yorum: 0

Aladağ'da "Kariyer Günleri"

ADANA (AA) - Aladağ Kaymakamı Ahmet Ziya Filizer, gerçekleştirilen 'Kariyer Günü' etkinliğinde Sinanpaşa Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencileriyle bir araya geldi.Filizer, Sinanpaşa İmam...

Aladağ'da 'Kariyer Günleri'

ADANA (AA) - Aladağ Kaymakamı Ahmet Ziya Filizer, gerçekleştirilen 'Kariyer Günü' etkinliğinde Sinanpaşa Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencileriyle bir araya geldi.

Filizer, Sinanpaşa İmam Hatip Lisesi Toplantı Salonu'nda gerçekleşen etkinlikte, iyi bir kariyere tesadüfen ulaşılamayacağını belirterek, zamanı ve öğrencilik yıllarını iyi yöneterek bulunduğu mevkiye geldiğini söyledi.

Öğrencilere çok kitap okumaları tavsiyesinde bulunan Filizer, şunları söyledi:

"Kendinizi her alanda geliştirin. Gelişen çağın gereklerine uygun olarak bilgi birikimiyle kendinizi donatın. Yüksek puan alarak iyi bir fen lisesi ya da anadolu lisesi iyi bir üniversite kazanmanın yolunu açacaktır. Hedeflerinizi şimdiden belirlemelisiniz. Ne olmak istediğinize karar verecek ve ona göre ders çalışacaksınız. Unutmayın ki bir yarışın içerisindesiniz. Gelecek adına sizlerden çok şeyler bekliyoruz. Nisan ayı sonunda yapılacak olan ikinci merkezi ortak sınavda hepinize başarılar dilerim."

Etkinliğe İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ramazan Arı ve Davut Gökçeli, Sinanpaşa İmam Hatip Lisesi Müdürü Murat Bozkurt da katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber