Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 20 Eylül 2016 - 12:03 Yorum: 0

Alanya Belediyesi’nden çocuklara oyunculuk ve yazarlık kursu

Alanya Belediyesi, çocuklara yönelik ücretsiz oyunculuk ve yazarlık kursu düzenliyor.

Alanya Belediyesi’nden çocuklara oyunculuk ve yazarlık kursu

Alanya Belediyesi, çocuklara yönelik ücretsiz oyunculuk ve yazarlık kursu düzenliyor.

Alanya Belediyesi Tiyatro Müdürlüğü bünyesinde tiyatro oyuncusu-yazar Nilbanu Engindeniz tarafından, çocuklara 2016-2017 sezonunda oyunculuk ve yazarlık dersleri verilecek. 25 Eylül Pazar günü Alanya Kültür Merkezi'nde saat 10.00'da 10-14 yaş arası çocuklara yönelik yazarlık seçmeleri, saat 11.00'da da 5-12 yaş arası çocuklar için oyunculuk seçmeleri yapılacak.

Yoğun başvuru nedeniyle ön elemeyle yapılacak seçmelere oyunculuk ve yazarlığa ilgi duyan tüm çocukların katılabileceğini belirten Alanya Belediyesi Tiyatro Müdürü Hüseyin Çinal, "Belediyemiz bünyesinde düzenlediğimiz oyunculuk ve yazarlık kursu çocukların yeteneklerinin ortaya çıkarılması adına çok önemli bir hizmet. Geleceğin yazar ve tiyatro oyuncularını şimdiden belirleyip, yetiştirmek istiyoruz. İlgi duyan tüm aile ve çocukların seçmelere katılmasını bekliyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber