Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 07 Eylül 2016 - 18:33 Yorum: 0

Alanya Liman Başkanı Ballıkaya görevine iade edildi

Darbe girişiminden sonra ilan edilen Olağanüstü Hal (OHAL) kapsamında Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'yla (FETÖ/PDY) ilgili yürütülen...

Alanya Liman Başkanı Ballıkaya görevine iade edildi

Darbe girişiminden sonra ilan edilen Olağanüstü Hal (OHAL) kapsamında Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'yla (FETÖ/PDY) ilgili yürütülen soruşturma nedeniyle görevinden uzaklaştırılarak açığa alınan Alanya Liman Başkanı Edip Ballıkaya görevine iade edildi.

FETÖ/PDY ile ilgili yürütülen soruşturmada Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nın 20.07.2016 tarihli ve 51683 sayılı oluruna istinaden Alanya Liman Başkanı Edip Ballıkaya görevinden uzaklaştırılmıştı. Ulaştırma Bakanlığı, Ballıkaya'yı görevine iade etti. Alanya Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamada, "657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun tedbirlerin kaldırılması başlıklı 142'inci maddesi ve 01.09.2016 tarihli ve 29818 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren 673 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname'nin (KHK) 8'inci maddesi hükmü gereğince Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nın 06.09.2016 sayılı ve 66147 oluruna istinaden Edip Ballıkaya, 07.09.2016 tarihi itibariyle görevine geri başlatıldı" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber