Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 20 Ağustos 2021 - 14:28 Yorum: 0

Alanya’da 4 yıldızlı otelde korkutan yangın

Antalya'nın Alanya ilçesindeki 4 yıldızlı bir otelin A blok çatısında çıkan yangın söndürüldü.

Alanya’da 4 yıldızlı otelde korkutan yangın

Antalya'nın Alanya ilçesindeki 4 yıldızlı bir otelin A blok çatısında çıkan yangın söndürüldü. Yangında maddi hasar meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre yangın, öğle saatlerinde Alanya ilçesi Konaklı Mahallesi'ndeki 4 yıldızlı, 4 bloklu bir otelin A blok çatısında çıktı. Henüz belirlenemeyen bir nedenle çatıdan alevlerin yükseldiğini gören çalışan ve vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbarla bölgeye çok sayıda itfaiye, jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Yangının olduğu bölümde zaman zaman küçük patlamaların yaşandığı görüldü. Yanan bölümde konaklayan turistler tedbir amaçlı tahliye edildi. Jandarma ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı. İtfaiye ekiplerinin yoğun çabası sonucu yangın yaklaşık 1 saatte söndürüldü. Yangının söndürülmesinin ardından turistler diğer bloklara taşındı. Yangında maddi zarar meydana gelirken, herhangi bir yaralanan olmadı. Ekipler yangının çıkış nedeniyle ilgili incelemesine devam ediyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber