Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 05 Mart 2015 - 18:58 Yorum: 0

Alanya'da ATM'den hırsızlık girişimi iddiası

Bir banka ATM'sine kart kopyalama cihazı yerleştirmek istedikleri öne sürülen 2 kişi, polis tarafından fark edildiklerini anlayınca kaçtı

Alanya'da ATM'den hırsızlık girişimi iddiası

ANTALYA (AA) - Alanya ilçesinde, bir bankanın ATM'sine güvenlik kameralarını bantladıktan sonra kart kopyalama cihazı yerleştirmeye çalıştıkları iddia edilen 2 kişi, aranıyor.

İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, devriye görevi sırasında, Şekerhane Mahallesi'nde bir bankaya ait ATM cihazının etrafındaki 2 kişiden şüphelendi.

Polislerin kendilerini fark ettiğini gören söz konusu şahıslar, 01 BYL 18 plakalı otomobile doğru yürüdü. Polisin aracın yanına yaklaşması üzerine bu defa otomobili bırakan 2 kişi, olay yerinden yaya olarak kaçtı.

Çevrede inceleme yapan ekipler, ATM üzerinde bulunan güvenlik kameralarının siyah bantla kapatıldığını ve kart kopyalama cihazı takmak için düzenek üzerinde oynama yapıldığını tespit etti.

Otomobillerini bırakarak kaçtıkları belirtilen kişilerin yakalanması için çalışma sürdürülüyor. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber