Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 17 Temmuz 2019 - 13:43 Yorum: 0

Alanya’da denize giren Rus turist boğularak can verdi

Antalya'nın Alanya ilçesinde denize girdikten sonra boğulma tehlikesi geçirerek hastaneye kaldırılan 70 yaşındaki Rus uyruklu turist, tüm müdahalelere...

Alanya’da denize giren Rus turist boğularak can verdi

Antalya'nın Alanya ilçesinde denize girdikten sonra boğulma tehlikesi geçirerek hastaneye kaldırılan 70 yaşındaki Rus uyruklu turist, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Geçen hafta Tatil için Rusya'dan Alanya'ya gelen Valentin Dobryakov (70), Konaklı Mahallesi'ndeki bir otele yerleşti. Konaklı Mahallesi sahilde denize giren Dobryakov, bir süre yüzdükten sonra suda batıp çıkmaya başladı. Suda çırpındığını gören sahildeki vatandaşlar yüzerek ulaştıkları talihsiz turisti kıyaya çıkardı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Dobrkyakov, ambulansla özel bir hastaneye götürüldü. Burada tedaviye alınan Rus erkek turist yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Dobrkyakov'un cesedi savcılık incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber