Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:11 Bakan Yerlikaya: “İnterpol’ün kırmızı ve sarı bültenle aradığı Kazakistan u...08:05 İstanbul’da düzenlenen "MAHZEN-27" operasyonuyla hakkında İnterpol’ün kırmı...04:14 Motosiklet sürücüsü yaralanan kız arkadaşını bir an olsun yalnız bırakmadı03:11 ABD yönetimi İran’ın İsrail saldırısı hakkında kendilerine önceden bilgi ve...02:54 Babasının gözleri önünde tüfekle kendisini vurdu02:37 Şırnak’ta kontrolden çıkan otomobil dereye uçtu: 4 ölü, 1 yaralı02:33 Trump’a yönelik tarihi “sus payı” davası jüri seçimi ile başladı01:33 Burdur’da virajı alamayan motosikletli dereye uçarak yaralandı00:43 Çanakkale Valiliğinden orman yangınlarına karşı uyarı00:08 Orhan Çıkırıkçı: “Fatih Hocamız çok kolay bir pozisyonda atılması biraz tuh...23:55 İran: "İsrail’e saniyeler içinde karşılık veririz"23:47 Kağıthane’de geniş çaplı asayiş denetimi gerçekleştirildi23:46 Okan Buruk: “Tek hedefimiz Galatasaray’ı şampiyon yapmak”23:44 Maltepe’de polis denetimlerinde uyuşturucu madde ele geçirildi23:40 Gürcistan’da "Yabancı Etkinin Şeffaflığı" yasa tasarısı protestoları devam...23:36 Samsun’da yolcu otobüsü minibüsle çarpıştı: 1 ölü23:35 Artvin’de su kanalına düşen adam hayatını kaybetti23:27 Yunanistan’ın geri ittiği can salı battı23:06 Arazide kalp krizi geçiren emekli güvenlik korucusu hayatını kaybetti23:01 Bolu Belediye Başkanı Özcan: “Afrika’dan gelen öğrencilerin otobüs biletler...
Eğitim 16 Eylül 2021 - 17:23 Yorum: 0

Alanya’da etüt merkezi kayıtlarında şehit ve gazi yakınlarına öncelik verilecek

4 Ekim'de ilk ders zili çalacak Alanya Belediyesi Fahri Gürses Etüt ve Destek Eğitim Kurs Merkezi için ön kayıt dönemi başladı.

Alanya’da etüt merkezi kayıtlarında şehit ve gazi yakınlarına öncelik verilecek

4 Ekim'de ilk ders zili çalacak Alanya Belediyesi Fahri Gürses Etüt ve Destek Eğitim Kurs Merkezi için ön kayıt dönemi başladı. Başkan Yücel, "Şehit ve gazi yakınları ile dar gelirli ailelerimizin çocuklarına kayıt önceliği vereceğiz ve ücretsiz eğitim imkânı sağlayacağız" dedi.

Alanya Belediyesi Güllerpınarı Mahallesi'nde hayata geçirdiği Fahri Gürses Etüt ve Destek Eğitim Kurs Merkezi için ön kayıt dönemi başladı. 4 Ekim'de ders başı yapılacak 750 öğrenci kapasiteli merkezde öğrencilerin, alanında uzman öğretmenler tarafından sayısal, eşit ağırlık ve sözel bölümlerde ders alabileceklerini belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, "Çalışkan ve başarılı bir nesil yetiştirmeyi hedefliyoruz" dedi.

"Lise ve mezun öğrenciler için ön kayıtlar başladı"

Fahri Gürses Etüt ve Destek Eğitim Kurs Merkezi'nin lise ve dengi ile mezunların merkezden yararlanabileceğini belirten Başkan Yücel, "Merkezimizde ön kayıt sürecimiz başladı. Şehit ve gazi yakınları ile dar gelirli ailelerimizin evlatlarına öncelik vereceğiz. Bu çocuklarımız etüt merkezimizde ücretsiz bir şekilde eğitim alabilecekler. İnşallah öğrencilerimiz de bizlere elde edecekleri başarılarla güzel bir hediye verecekler" diye konuştu.

"Öğrenciler için her şey düşünüldü"

Öğrencilerin haftalık deneme sınavları, bireysel rehberlik ve bilgi takibi, birebir soru çözümleri gibi pek çok fırsat ve kolaylıktan yararlanabileceğini belirten Başkan Yücel, "Öğrencilerimiz için dört dörtlük bir merkez oluşturduk. İhtiyaç duyabilecekleri her şeyin alt yapısını oluşturduk. Kütüphanemiz, konferans salonlarımız ile öğrencilerimiz için dört dörtlük bir merkez hazırladık. İhtiyaç duyabilecekleri her şeyin karşılanacağı örnek bir eğitim yuvası. Öğrencilerimize ve kentimize hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber