Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 18 Ocak 2017 - 18:33 Yorum: 0

Alanya’da FETÖ’den gözaltı ve tutuklama

Antalya'nın Alanya ilçesinde yürütülen Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında açığa alınan...

Alanya’da FETÖ’den  gözaltı ve tutuklama

Antalya'nın Alanya ilçesinde yürütülen Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında açığa alınan ve hakkında gözaltı çıkan öğretmen, polisin evine düzenlendiği operasyonla gözaltına alındı. Daha önce gözaltında bulunan kamiser yardımcısı ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

FETÖ/PDY darbe girişimi ile ilgili yürütülen soruşturma kapsamında görev yaptığı sırada açığa alınan ve hakkında gözaltı çıkarılan öğretmen Murat S., Alanya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Büro Amirliği (TEM) ekipleri tarafından sabah saatlerinde Mahmutlar Mahallesi'ndeki evine düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Gözaltına alınan Murat S.'nin emniyetteki işlemleri sürüyor.

FETÖ'den yakalanan komiser yardımcı tutuklandı

Öte yandan, Van'da FETÖ/PDY darbe girişimi ile ilgili yürütülen soruşturma hakkında gözaltı çıkarılan ve Alanya polisinin dün sabah saatlerinde ilçe girişinde yaptığı rutin yol kontrolü sırasında bir otomobilde yakalayarak gözaltına aldığı komiser yardımcısı Ali Umut Y., çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine konuldu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber