Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 20 Temmuz 2017 - 23:03 Yorum: 0

Alanya’da organize suç örgütü operasyonunda 13 tutuklama

Antalya'nın Alanya ilçesi ve Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde organize suç örgütlerine yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 1'i kadın 13...

Alanya’da organize suç örgütü operasyonunda 13 tutuklama

Antalya'nın Alanya ilçesi ve Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde organize suç örgütlerine yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 1'i kadın 13 kişi tutuklandı.

Antalya İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Alanya Jandarma Komutanlığı ve Akseki Jandarma Komando Tabur Komutanlığı ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde organize suç örgütüne yönelik operasyon düzenlendi. Alanya merkezli operasyonda Mahmutlar ve Konaklı Mahallesi ile Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde eş zamanlı baskınlar yapıldı. Operasyonda 1'i kadın 13 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda içinde AK-47 model uzun namlulu Kalaşnikof'un da bulunduğu çok sayıda silah ve mühimmat ile bilgisayar dokümanı ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler, Alanya Jandarma Komutanlığı'ndaki 8 günlük sorgu ve işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerin bazılarının adliye girişine geldikleri sırada işaret yaparak gazetecilere "İyi çekin" diyerek tepki gösterdi.

Savcılık ifadelerinin ardından nöbetçi Alanya Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edilen şüpheli Fatih N., Şiyar N., Mehmet N., Remzi N., Mehmet Bahri A., Koray K., Cengiz U., Halil İbrahim C., Esat Y., Umut A., Şadiye B., Çağlar T. ve Kahraman T., yaklaşık 11 saat süren duruşmanın ardından "silahlı suç örgütü kurmak', "silahlı suç örgütünü yönetmek" ve "silahlı suç örgütüne üye olmak" suçlarından tutuklanarak Alanya L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na gönderildi. Ayrıca operasyon kapsamında Mustafa Zafer H. ve İsmet K.'nın arandığı öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber