Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 12 Ekim 2016 - 15:08 Yorum: 0

Alanya’da Triatlon Avrupa Kupası hazırlıkları

Antalya'nın Alanya ilçesi'nde 14-16 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek 2016 Alanya ETU Triatlon Avrupa Kupa Finali'nde ilçe merkezindeki bazı yollar organizasyon...

Alanya’da Triatlon Avrupa Kupası hazırlıkları

Antalya'nın Alanya ilçesi'nde 14-16 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek 2016 Alanya ETU Triatlon Avrupa Kupa Finali'nde ilçe merkezindeki bazı yollar organizasyon süresince trafiğe kapatılacak.

2016 Alanya ETU Triatlon Avrupa Kupa Finali ve Aquathlon Türkiye Şampiyonası'na sayılı günler kaldı. Dünyanın dört bir yanından birçok sporcunun katılacağı organizasyonun sağlıklı bir şekilde gerçekleşmesi için organizasyon komitesi tarafından trafiğe kapatılacak yollar belirlendi.

Başkan Yücel: "Alanya Triatlon'a hazır"

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, " Bu yıl 26. sı düzenlenen Triatlon Avrupa Kupa Finali'ne en iyi şekilde ev sahipliği yapmak için tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Alanya'nın tanıtımına büyük katkı sağlayacak bu organizasyona katılan sporcuların buradan mutlu ayrılmalarını sağlamak için gerekli tüm çalışmalar tamamlandı. Organizasyon boyunca şehir merkezindeki bazı yollarımız da trafiğe kapatılacak. Sürülerimizin ve vatandaşların kapatılacak yollarla ilgili anlayış ve hoşgörüleri için şimdiden teşekkür eder, vatandaşlarımızı yarışları izlemeye davet ediyorum" dedi.

Trafiğe kapatılacak yollar ise şöyle:

14 Ekim Cuma günü 06.00 - 07.00, Atatürk Anıtı - Yalı Taksi - Grand Kaptan Otel çift taraflı.

15 Ekim Cumartesi günü 06.00 - 17.00, Deniz Taksi kavşağı, Kuyularönü, İskele Caddesi, Rıhtım, Villa Okan (yolun güneyi) Atatürk Anıtı, Yalı Taksi, Grand Kaptan Otel çift taraflı.

16 Ekim Pazar 06.00 - 17.00, Deniz Taksi kavşağı, Kuyularönü, İskele Caddesi, Rıhtım, Villa Okan (yolun güneyi) Atatürk Anıtı, Yalı Taksi, Grand Kaptan Otel çift taraflı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber