Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 19 Temmuz 2018 - 13:03 Yorum: 0

Alanya’da yürekleri ağızlara getiren görüntü

Antalya'nın Alanya ilçesinde en işlek yolda seyir halinde olan sürücünün tek eliyle motosikleti kullanırken diğer eliyle de bebeği taşıması yürekleri...

Alanya’da yürekleri ağızlara getiren görüntü

Antalya'nın Alanya ilçesinde en işlek yolda seyir halinde olan sürücünün tek eliyle motosikleti kullanırken diğer eliyle de bebeği taşıması yürekleri ağızlara getirdi. O anlar ise amatör kamerayla saniye saniye kaydedildi.

İlçenin en işlek yollarından olan Keykubat Bulvarı D-400 karayolu üzerinde seyir halindeki bir motosiklet sürücüsü sağ eliyle kontrolü sağlarken diğer eliyle de bebeği tuttu. O anları bir sürücü cep telefonu kamerasıyla görüntüledi. Bir yandan motosiklette dengesini sağlamaya çalışan kasksız sürücü, bir eliyle de bebeği tutarak yol boyunca ilerledi. O anları görenler ise şaşkınlıklarını gizleyemedi. Motosiklet bir süre trafikte seyrettikten sonra gözden kayboldu.

Alanya’da yürekleri ağızlara getiren görüntü

Alanya’da yürekleri ağızlara getiren görüntü

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber