Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 16 Eylül 2014 - 14:08 Yorum: 0

Alanya'daki cinayet

Bir kişiyi bıçakla öldürdükleri iddiasıyla gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı

Alanya'daki cinayet

ANTALYA (AA) - Alanya'da bir kişiyi bıçakla öldürdükleri iddia edilen 2 kişi tutuklandı.

Levent Aydın'ı, kendilerini daha önce darbettiği gerekçesiyle bıçaklayarak öldüren Cengiz O. (36) ve kuzeni Bahattin A. (24), İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alınmıştı. Zanlılar, ifadelerinin ardından sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Şüphelilere yardım ve yataklık ettikleri gerekçesiyle gözaltına alınan Cengiz O'nun ablası D.O. (39), eniştesi F. O. (39), ağabeyi D.O. (38) ile Bahattin A'nın annesi F.A. (44) ve arkadaşı F. T. (29) ise savcılıktaki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Alanya'da Oba Mahallesi 15. Sokak'taki bir apartman dairesinde kalan Levent Aydın ile evine gelen Cengiz O. (36) ve kuzeni Bahattin A. arasında çıkan tartışma sonucu bıçakla ağır yaralanmıştı. Alanya Devlet Hastanesinde kaldırılan Aydın, burada hayatını kaybetmişti. Polis, olay sonrası 7 kişiyi gözaltına almıştı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber