Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 30 Mart 2017 - 11:28 Yorum: 0

Alanyalı hastaya ‘Vagner Love’ forması

Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Konya Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi gören Alanyalı hasta Gökhan Yıldız'a Vagner...

Alanyalı hastaya ‘Vagner Love’ forması

Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Konya Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi gören Alanyalı hasta Gökhan Yıldız'a Vagner Love'nin formasını hediye etti.

Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve Asbaşkan Bilal Gömeç, Konya Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi gören Alanyalı hasta Gökhan Yıldız'ı ziyaret etti. Alanya'da geçirdiği trafik kazasında yaralanan ve bir süredir tedavi gören Yıldız'a "geçmiş olsun" ziyaretinde bulunan başkan Çavuşoğlu, Vagner Love'nin formasını hediye etti. Yıldız ise Başkan Çavuşoğlu ve Asbaşkan Gömeç'e ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber