Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 18 Nisan 2014 - 20:43 Yorum: 0

Alanyaspor, İstanbul Güngörenspor maçı hazırlıklarını tamamladı

ANTALYA (AA) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı grup takımlarından Alanyaspor, İstanbul Güngörenspor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde teknik...

Alanyaspor, İstanbul Güngörenspor maçı hazırlıklarını tamamladı

ANTALYA (AA) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı grup takımlarından Alanyaspor, İstanbul Güngörenspor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde teknik direktör Mehmet Altıparmak gözetiminde gerçekleşen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra dar alanda pas ve şut çalışması gerçekleştiren futbolcular, taktik çalışmayla idmanı tamamladı. Sakatlığı süren Kazım'dan yoksun gerçekleşen idmanda, Koray ise takımdan ayrı çalıştı.

Teknik direktör Altıparmak, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ligde son 4 haftaya girdiklerini belirterek, matematiksel olarak zor görünse de şampiyonluk şanslarının olduğunu söyledi.

Hesapta olmayan iki mağlubiyet aldıklarını belirten Altıparmak, "Ligin sonuna kadar yarıştan kopmak istemiyoruz. Rakiplerimiz Altınordu ve Ankaragücü'nün ne olacağı da belli değil. Futbolda maç oynamadan kazanılmıyor" dedi.

Hedeflerinden sapma olmadığını dile getiren Altıparmak, gruptan direkt çıkamasalar bile play-off'tan çıkan takım olacaklarını ifade etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber