Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
21:19 Yüreğir Ziraat Odası Başkanı Doğan: "Girdi maliyetleri yüzünden çifti üreti...21:15 Filistin Devlet Başkanı Abbas’tan yeni hükümete onay21:14 Bakan Bayraktar açıkladı: "Göktepe 1’ adını verdiğimiz yeni bir kuyu kazmay...21:06 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "İstanbul’un ikinci bir 5 yıla daha tahamm...21:05 Ordu’da yaklaşık bin 500 üniversite öğrencisi iftar sofrasında buluştu21:04 Başkentte seyir halindeki araç alev aldı20:59 Siirt’te muhtarlık kavgasında 9 kişiyi yaralamışlardı, Batman’da yakalandıl...20:58 Lübnan, İsrail saldırıları nedeniyle BM’ye resmi şikayette bulunacak20:56 UAD, İsrail’e Gazze Şeridi’ne “acil ihtiyaç duyulan” yardımların ulaştırılm...20:55 Rize’de cenaze dönüşü kaza: 4 yaralı20:52 Düzce Üniversitesi öğrencileri için iftar programı düzenledi20:43 Sağlık Bakanı Koca: "Malpraktis, Türkiye’de kökten çözülüyor"20:38 Final Okulları ilkokul öğrencileri ağırladıkları misafirlerine etkinlik düz...20:33 Bakan Ersoy: "Bu yıl daha da yüksek rakamlara ulaşacağız”20:27 Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarımız sürdürüyor20:13 Banu Parlak, Küçükçekmece Adliyesini birbirine kattı20:09 UNESCO’da "30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü" etkinliği yapıldı20:05 Tek seferde yakalanan en yüksek miktar: Habur Gümrük Kapısı’nda 850 kg eroi...20:05 SGK’dan emekli promosyonu ile ilgili açıklama20:00 Kripto para borsası FTX’in kurucusu Sam Bankman-Fried’a 25 yıl hapis cezası
Sami Er
Spor 25 Temmuz 2016 - 21:08 Yorum: 0

Alanyaspor’da çifte imza

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor, Çek Cumhuriyeti'nden 31 yaşındaki kaleci Zdenek Zlamal ve İranlı 26 yaşındaki forvet Sajjad Shahbazzadeh'i 2'şer...

Alanyaspor’da çifte imza

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor, Çek Cumhuriyeti'nden 31 yaşındaki kaleci Zdenek Zlamal ve İranlı 26 yaşındaki forvet Sajjad Shahbazzadeh'i 2'şer yıllığına renklerine bağladı.

Yeni sezon öncesi transferlerine devam eden ligin yeni takımı Alanyaspor, kadrosunu Çek Cumhuriyeti 1. Lig takımlarından FC Bohemians Prag 1905'ten kaleci Zdenek Zlamal ve İran 1. Lig takımı Esteghlal FC'de forma giyen forvet Sajjad Shahbazzadeh ile güçlendirdi.

Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, yönetim kurulu olarak transfer çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.

İranlı forvet Sajjad ile bir süredir görüştüklerini ancak bonservis sorunu yaşandığını belirten Çavuşoğlu, "Bu sorunu oyuncumuz kendisi giderdi. Sajjad'ın çok katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Kendisine birçok takım talip olmasına rağmen Alanyaspor'u tercih etti. İnşallah takımımıza katkı sağlayacaktır" dedi.

Çek Cumhuriyeti'nden tecrübeli kaleci Zdenek Zlamal'ı da renklerine bağladıklarını da belirten Çavuşoğlu, "Zlamal'ın da takımımıza katkı sağlayacağına inanıyorum. Her iki oyuncuya da Alanyasporumuza "hoş geldin" diyorum. Kazasız belasız bir sezon geçirmelerini temenni ediyoruz. Camiamıza hayırlı olsun. Transfer çalışmalarına devam ediyoruz. Teknik ekibimizden gelecek kamp raporu doğrultusunda takımdan ayrılacak oyuncular da olacak" diye konuştu.

Shahbazzadeh: "Geleceğim için Alanyaspor'u tercih ettim"

Sajjad Shahbazzadeh ise, "Transferim biraz uzun sürdü. İran'ın en büyük takımlarından biri olan Esteghlal FC son dakikaya kadar beni bırakmak istemedi. Bu da benim için bir onurdur. Onlara da teşekkür ediyorum. Alanyaspor'un da bu süreçteki sabrından dolayı teşekkür ediyorum ama ben geleceğim için Alanyaspor'u tercih ettim. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Ne kadar büyük bir takıma geldiğimi biliyorum. Umarım iyi bir sezon geçiririz" dedi.

Zdenek Zlamal ise şöyle dedi:

"Alanyaspor'un Süper Lig'de olması benim için büyük şans. Türkiye'nin en iyi liginde futbol oynayacak olmak beni heyecanlandırıyor. Burada kariyerimdeki en iyi performansımı sergilemek istiyorum."

Alanyaspor’da çifte imza

Alanyaspor’da çifte imza

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber