Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 23 Temmuz 2014 - 19:38 Yorum: 0

Alanyaspor'da yeni sezonda uygulanacak bilet fiyatları belirlendi

ANTALYA (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Alanyaspor'da, yeni sezon bilet fiyatları belirlendi. Alanyaspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Hatice Ünsal, Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde düzenlenen basın...

Alanyaspor'da yeni sezonda uygulanacak bilet fiyatları belirlendi

ANTALYA (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Alanyaspor'da, yeni sezon bilet fiyatları belirlendi. 

Alanyaspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Hatice Ünsal, Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında, 2014-2015 futbol sezonunda kombine kart ve bilet fiyatlarının belli olduğunu açıkladı. Ünsal, kale arkası tribünün 150, maraton ve protokol kuzey tribünün 200 ve VIP tribünün ise bin lira olarak belirlendiğini kaydetti.

Ünsal, maç başı bilet ücretlerinin ise kale arkası tribününde 15, maratonda 20, VIP'de 100 ve misafir tribünün de ise 15 lira olduğunu söyledi.

Futbolda şiddet ve düzensizliğin önüne geçilmesi amacıyla 14 Nisan 2014’te Passolig uygulamasına geçildiğini hatırlatan Ünsal, "Passolig kart satışları 8 Ağustos’dan itibaren satışa çıkacak. Passolig kartı olmadan maç bileti alınamayacak. Passolig kartı, Alanyaspor Kulübü ve şehir merkezinde kurulacak bir satış ofisinden temin edilebilecek'' diye konuştu.

Passolig kartı ile sürdürülebilir bir gelir modeli oluşturmayı planladıklarına dikkati çeken Ünsal, 15 liralık kart ücretinin, 6,3 lirasının Alanyaspor Kulübü'ne kalacağını vurguladı.

Yeni sezonda 140 bin kart satışı beklediklerini aktaran Ünsal, "Satış hedeflerimizin gerçekleşmesi durumunda yıllık 900 bin lira gelir Alanyaspor'a gelmiş olacak" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber