Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 12 Ekim 2016 - 17:53 Yorum: 0

Alanyaspor’dan Başkan Yücel’e teşekkür ziyareti

Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'i ziyaret ederek desteklerinden dolayı...

Alanyaspor’dan Başkan Yücel’e teşekkür ziyareti

Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'i ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'i makamında ziyaret ettiler.

Başkan Yücel'e Oba Stadyumu ve Zimbitlik Spor Tesislerine olan hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, "Oba Stadyumunun çimleri ve stadın genel bakımları Alanya Belediyesi tarafından yapıldı. Kulubüm adına başta Belediye Başkanımıza, Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel'e, Belediye Spor Müdürü Levent Uğur'a, Fen İşleri Müdürü Özgür Karamut'a ve personellerine teşekkür ederim" dedi.

Aytemiz Alanyaspor'a olan desteklerinin devam edeceğini belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, "Alanyaspor şehrimizin gurur kaynağı. Alanya Belediyesi olarak her zaman kulübün yanındayız. Bu hafta Fenerbahçe ile karşılaşacak olan takımımıza başarılar dilerim."

Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, ziyaretin ardından Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'e Alanyaspor forması takdim etti.

Alanyaspor’dan Başkan Yücel’e teşekkür ziyareti

Alanyaspor’dan Başkan Yücel’e teşekkür ziyareti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber