Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 19 Eylül 2019 - 19:58 Yorum: 0

Alanyaspor’dan kural ihlali başvuru açıklaması

Aytemiz Alanyaspor-Fenerbahçe maçında kural ihlali olduğu gerekçesiyle sarı-lacivertli kulübün Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) başvurması nedeniyle...

Alanyaspor’dan kural ihlali başvuru açıklaması

Aytemiz Alanyaspor-Fenerbahçe maçında kural ihlali olduğu gerekçesiyle sarı-lacivertli kulübün Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) başvurması nedeniyle Antalya ekibi açıklama yaptı.

Alanyaspor'un konuyla ilgili resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, "Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda 16 Eylül 2019 tarihinde yaşananlar Türk spor kamuoyu tarafından göz ucuyla değil, olanca açıklığıyla takip edilmiştir. Bu konu hakkında şu ana kadar açıklama yapmamamızın sebebi, Türk futbolunun asırlık çınarı Fenerbahçe Spor Kulübü'nün böyle bir başvuru yapacağına ihtimal vermememizden kaynaklanmaktaydı. Maçtan sonra tüm spor otoritelerinin ortak kanaati bahse konu iki golün de futbol oyun kuralları dahilinde ve tertemiz olduğu yönündeydi. Bu sürecin sonunda Türkiye Futbol Federasyonu'nun, Merkez Hakem Kurulu Başkanı sayın Zekeriya Alp'in de maç sonu açıkladığı üzere, herhangi bir kural hatası bulunmadığı yönünde karar vereceğine inancımız tamdır" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber