Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 23 Eylül 2020 - 14:23 Yorum: 0

Alanyaspor’un UEFA Avrupa Ligi yolculuğu başladı

UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda Rosenborg ile karşılaşacak ve bu maçı kazanması halinde play-off turuna çıkacak olan Alanyaspor, Norveç deplasmanı...

Alanyaspor’un UEFA Avrupa Ligi yolculuğu başladı

UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda Rosenborg ile karşılaşacak ve bu maçı kazanması halinde play-off turuna çıkacak olan Alanyaspor, Norveç deplasmanı için yola çıktı.

Aytemiz Alanyaspor'un UEFA Avrupa Ligi yolculuğu başladı. Corendon Airlines'e ait Boeing 737-800 uçağıyla ile birlikte Gazipaşa Havalimanı'ndan havalanan Alanyaspor kafilesi, kampa gireceği Norveç'in Trondheim şehrine uçtu. Corendon Airlines Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer, Aytemiz Alanyaspor'un başarılı olacağına inandıklarını ve bir Antalya takımının Türkiye'yi UEFA Avrupa Ligi'nde temsil ediyor olmasından ve bu başarıya destek veriyor olmaktan gurur duyduklarını ifade etti.

"Bize gurur veren bir iş birliği"

Alanyaspor ile hayata geçirdikleri sponsorluk hakkında bilgi veren Yıldıray Karaer, "Antalya'da doğan ve ülkemizi başarıyla temsil eden bir marka olarak Antalya'nın en önemli değerlerinden biri olan Alanyaspor'a, UEFA Avrupa Ligi maçları için ulaşım sponsoru olmaktan dolayı gururluyuz. Bu iş birliğinin gerçekleştirilmesindeki katkıları için Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu başta olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz. Alanyaspor'un sürdürülebilir ve profesyonel yapısıyla istikrarlı başarılarını sürdüreceğine eminiz. Kendilerine Rosenborg maçı öncesinde başarılar diliyoruz. Bu karşılaşmada alınacak sonuç ne olursa olsun Antalyalılar olarak kendileriyle gurur duyuyoruz" diye konuştu.

Alanyaspor’un UEFA Avrupa Ligi yolculuğu başladı

Alanyaspor’un UEFA Avrupa Ligi yolculuğu başladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber