Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Kasım 2016 - 17:44 Yorum: 0

Alaplı Belediyespor’da hedef ’şampiyonluk’

Zonguldak Süper Amatör Liginde mücadele eden Alaplı Belediye Spor hafta sonu kendi sahasında karşılaştığı Kepez Çaylıoğlu Spor'u 3-2 yenerek galibiyet...

Alaplı Belediyespor’da hedef ’şampiyonluk’

Zonguldak Süper Amatör Liginde mücadele eden Alaplı Belediye Spor hafta sonu kendi sahasında karşılaştığı Kepez Çaylıoğlu Spor'u 3-2 yenerek galibiyet serisini sürdürdü.

Zonguldak Süper Amatör Liginde 9'uncu haftasında 7 galibiyet 1 beraberlik 1 mağlubiyetle Devrek Belediye Sporun 1 puan gerisinde 2'inci sırada yer alan Alaplı Belediye spor hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde karşılaştığı Kepez Çaylıoğlu Spor'u 3-2 yenerek şampiyonluk yarışında iddialı olduğunu gösterdi. Alaplı Belediye Spor Kulübü Basın sözcüsü Nedim Atalay, Kepez maçında sahaya yüreklerini koyarak mücadele eden futbolcularımızı kutladığını söyledi.

Hakem kararlarına rağmen maçı kazandıklarını ifade eden Atalay, "Kepez karşısında maça çok iyi başladık. Erken golü bulduk. Birçok gol pozisyonuna girmemize rağmen yararlanamadık. Maçın sonunda galip gelmesini bildik. Ben sporcularımıza sahada sergiledikleri oyundan dolayı yürekten tebrik ediyorum. Kepez Spor da çok iyi mücadele etti. Her iki takımda maçı izleyen sporseverler çok güzel bir maç izlettiğini düşünüyorum. Bizim tek isteğimiz hakemlerin adaletli maç yönetmeleridir. Alaplı'nın hedefi her zaman şampiyonluktur. Bu doğrultuda maçlarımıza hazırlanarak çıkıyoruz. Lig sonunda inşallah hedefimize ulaşacağız" diye konuştu.

"Ne tribünümüz var nede salonumuz"

Alaplı Spor Sahasında tribün olmadığı için seyircilerden tepki aldıklarını anlatan Atalay, "İlçemizde futbola meraklı, futbolu seven çok insan var. Şampiyonluğa oynayan Alaplı Belediye sporu desteklemeye gelen taraftarlarımız tribünlerde oturarak maçları izlemek istiyor. Ancak kala arkasına yapılmış portatif tribünlerde maç izlenmiyor saha görünmüyor. Biz Kulüp olarak defalarca İl Spor Müdürlüğüne hata Bakanlığa yazı yazarak tribün talebinde bulunduk. Ama hiçbir netice alamadık. İlçede gençlerimiz spor yapabilecekleri tesis bile yok. Kapalı spor salonun içler acısı hali ortada yüzlerce gencimiz harabe haline gelmiş spor salonunda spor yapmaya çalışıyorlar. Bölge Milletvekilleri artık sesimize kulak versinler. Ben Başta Alaplı Belediye spor kulübünde büyük emekleri olan Belediye Başkanımız Nuri Tekin'e iş adamlarımıza ve esnaflarımıza sonsuz teşekkür ediyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber