Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 30 Mart 2015 - 14:53 Yorum: 0

Alaplı MYO'da sosyal sorumluluk projesi

ZONGULDAK (AA) – Bülent Ecevit Üniversitesi Alaplı Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Ömer Dereli, birçok sosyal sorumluluk projesine imza attıklarını bildirdi.Dereli,...

Alaplı MYO'da sosyal sorumluluk projesi

ZONGULDAK (AA) – Bülent Ecevit Üniversitesi Alaplı Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Ömer Dereli, birçok sosyal sorumluluk projesine imza attıklarını bildirdi.

Dereli, gazetecilere yaptığı açıklamada, 2015 yılı içinde sosyal sorumluluk projesi dersi kapsamında, 7 proje gerçekleştirdiklerini söyledi.

Sosyal sorumluluk projelerinin devam edeceğini ifade eden Dereli, şöyle konuştu:

"İlçemizde 3 yıldır bu yana birçok sosyal sorumluluk projelerine öğrencilerimizle birlikte gerçekleştirdik. Projeler arasında sokak hayvanlarının bakımı, yetiştirme yurdundaki çocuklara hediyeler vererek onlarla kaynaşmak, ilçenin değişik yerlerinde görüntü kirliliğine neden olan duvarlarda resim çalışması, engelliler ve yaşlılara müzik dinletisi ve pazar yerinde yaşlıların ve engellilerin pazar poşetlerinin taşınması projeleri okulumuz ve öğrencilerimiz için çok önemliydi. Öğrencilerimiz ve ilçe halkımızla birlikte bu tür projelerimiz devam edecek.''

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber