Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 21 Ekim 2014 - 16:28 Yorum: 0

Alaplı'da engelliler spor kulübü kuruldu

ZONGULDAK (AA) – Anadolu Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü kuruldu.Anadolu Engelliler Derneği Başkanı İsmail Korkut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçede ilk defa engelliler için spor...

Alaplı'da engelliler spor kulübü kuruldu

ZONGULDAK (AA) – Anadolu Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü kuruldu.

Anadolu Engelliler Derneği Başkanı İsmail Korkut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçede ilk defa engelliler için spor kulübü kurulduğunu belirtti.

Tüm engellilerin spor yapmasını istediklerini vurgulayan Korkut, şunları söyledi:

"Engelli arkadaşlarımızın spor etkinliklerinde yer almaları için spor kulübü kurduk. Kulübümüzün bünyesinde, yüzle, atletizm, futsal, basketbol ve golbol olacak. İlk etapta görme engellilerin oynadı golbol takımını kurmayı planlıyoruz. Takımızı kurduktan sonra federasyondan izin alınarak, Türkiye 2. liginde mücadele edeceğiz. İlçemizde 500 civarında engelli kardeşimiz var. Duyarlı vatandaşlarımızdan, engelli spor kulübüne destek olmalarını bekliyoruz."

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber