Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 11 Aralık 2017 - 13:53 Yorum: 0

Alaplı’da FETÖ/PDY operasyonunda 3 kişi tutuklandı

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında adli kontrol şartıyla serbest bırakılan, daha sonra da itiraz üzerine yeniden gözaltına...

Alaplı’da FETÖ/PDY operasyonunda 3 kişi tutuklandı

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında adli kontrol şartıyla serbest bırakılan, daha sonra da itiraz üzerine yeniden gözaltına alınan 3 kişi tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre Zonguldak Alaplı Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen Fetullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapılanması(FETÖ/PDY) soruşturmaları kapsamında adli kontrol şartıyla serbest bırakılan ve itiraz üzerine yeniden gözaltına alınan 3 şüpheli için yakalama kararı çıkartıldı. İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan ve emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilen A.Ş., R.T.,ve İ.Ö. çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber