Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 09 Şubat 2019 - 16:38 Yorum: 0

Alaplı’da "Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın" bilgilendirmesi yapıldı

Zonguldak Alaplı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Alaplı'da mahallelerde bulunan kıraathaneleri gezerek vatandaşları uyuşturucuyla mücadele aplikasyonu...

Alaplı’da  'Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın' bilgilendirmesi yapıldı

Zonguldak Alaplı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Alaplı'da mahallelerde bulunan kıraathaneleri gezerek vatandaşları uyuşturucuyla mücadele aplikasyonu "Uyuma" ve trafikte öncelik uygulamasını anlatılmaya devam ediyor.

Zonguldak Alaplı İlçe Emniyet Müdürlüğüne ekipleri tarafından uygulanan proje kapsamında 300 kişiye slayt sunumlu eğitim ve bilgilendirmesi yapıldı . Her gün ayrı bir toplantıya katılım gösteren İlçe Emniyet Müdürüne bağlı ekipleri, Emniyet Müdürlüğü tarafından başlatılan "Uyuma projesi" kapsamında uyuşturucunun insan vücuduna verdiği zararlar ön plana çıkarıldı. Alaplı Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği görevlileri tarafından ilçede bulunan tüm ticarî taşıt sürücülerine trafik kurallarının yanı sıra 2918 Sayılı Karayolları Trafik Kanunundaki değişen maddeler ve yayalara ilk geçiş hakkının verilmesi ve yaya öncelikli trafik döneminin başlamasıyla ilgili hususlar İlçede bulunan değişik yerlerde Kahvehanedeki vatandaSÖ-Y)şlara anlatıldı. Fotoğraflı ve videolu slaytlı sunum halinde verilen bilgilendirme, şoförlere kural ihlalleri sonucu meydana gelen trafik kazaları da izletildi.

Alaplı’da "Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın" bilgilendirmesi yapıldı

Alaplı’da "Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın" bilgilendirmesi yapıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber