Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 18 Aralık 2014 - 16:13 Yorum: 0

Alaplı'da oyuncak kampanyası

ZONGULDAK (AA) – Alaplı'da öğrencilerinin topladıkları bin oyuk ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtıldı.İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce,...

Alaplı'da oyuncak kampanyası

ZONGULDAK (AA) – Alaplı'da öğrencilerinin topladıkları bin oyuk ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtıldı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce, "Oynanmayan oyuncak, oynamayan çocuk kalmasın" sloganıyla başlatılan proje kapsamında Alaplı İMKB Anadolu Öğretmen Lisesi ve Kasımlı Ortaokulu öğrencileri, okullarında bulunan iyilik sepetlerinde oyuncakları topladı.

Toplanan bin adet oyuncak Sarıkadı ve Dağköyü İlkokulunda öğrenim gören ana sınıf ve birinci sınıf öğrencilerine dağıtıldı.

Alaplı İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Şen, gazetecilere yaptığı açıklamada, proje ilçede büyük ilgi gösterildiğini söyledi.

Amaçlarının öğrencilerde paylaşma duygusunu arttırmak olduğunu anlatan Şen, "Kırsal kesimde yaşayan çocuklarımıza yalnız olmadıklarını hissettirmek istedik. Aynı zamanda oyuncak israfını da önlemeyi hedefledik. Ulaşabildiğimiz her öğrencimize bu oyuncakları dağıtacağız" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber