Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 30 Haziran 2016 - 16:43 Yorum: 0

Alaplı’da YGS-lys Sınavları İçin "Tercih Danışmanlığı" Kuruldu

Alaplı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, YGS-LYS ve TEOG sınavları için tercih danışmanlığı komisyonları oluşturulduğunu bildirdi.

Alaplı’da YGS-lys Sınavları İçin 'Tercih Danışmanlığı' Kuruldu

Alaplı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, YGS-LYS ve TEOG sınavları için tercih danışmanlığı komisyonları oluşturulduğunu bildirdi.

Alaplı İlçe Milli Eğitim Müdürü Arife Çevik, 8. Sınıf Ortak Sınavları ve Yükseköğretime Geçiş Sınavları (YGS-LYS) için tercih dönemi süresince hizmet verilmesi amacıyla, Tercih Danışmanlığı Komisyonları oluşturulduğunu söyledi.

Komisyonların Bakanlık emriyle kurulduğunu ifade eden Çevik, şöyle dedi:

"İlçemizde öğrencilerin Ortak Sınavlar (TEOG) ve Yükseköğretim Geçiş Sınavları (YGS-LYS) sınavlarında doğru tercih yapabilmelerine yardımcı olmak amacıyla Alaplı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından,TEOG sınavları için Ahmet Zeki Atalay Ortaokulu, Yüksek Öğretim Geçiş sınavları (YGS-LYS) için İMKB Anadolu Lisesinde tercih danışmanlığı büroları kurulmuştur.Bu konuda rehberlik hizmeti almak isteyen öğrencilerimiz ilgili bürolara başvurabilirler. Komisyonlarımız mesai saatlerinde öğrencilerimize tercih danışmanlığı hizmeti verecektir. Öğrencilerimiz geleceklerini tercih edecekler, doğru tercih mutlu ve başarılı bir gelecektir. Tüm öğrenci ve velilerimizi doğru tercih için tercih danışmanlığı hizmetinden yararlanmaya davet ediyorum."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber