Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 27 Aralık 2014 - 12:48 Yorum: 0

Alaplı'da yol onarım çalışması

ZONGULDAK (AA) - Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, 1050 Evler Mahallesi'nde yol onarım çalışmalarına başladıklarını bildirdi.Tekin, gazetecilere yaptığı açıklamada, kar yağışı öncesinde...

Alaplı'da yol onarım çalışması

ZONGULDAK (AA) - Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, 1050 Evler Mahallesi'nde yol onarım çalışmalarına başladıklarını bildirdi.

Tekin, gazetecilere yaptığı açıklamada, kar yağışı öncesinde tüm yolların bakım ve onarımını yapmak istediklerini söyledi.

Her mahalleye eşit hizmet vermeyi amaçladıklarını ifade eden Tekin, "1050 Evler mevkisinde birkaç caddeye bağlantıyı sağlayan yol oldukça bozuktu, bakım ve onarım gerekiyordu. Bu yolu da tamamen tesviye ederek, beton kaplamak suretiyle bakım ve onarım çalışmalarına başladık. Ayrıca, yol güzergahı boyunca kaldırım da yapacağız" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber