Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 16 Mart 2015 - 17:23 Yorum: 0

Alaplı'daki Atatürk Anıtı yenilendi

ZONGULDAK (AA) - Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, şehir merkezindeki Atatürk Anıtını yenilediklerini bildirdi. Tekin, gazetecilere yaptığı açıklamada, İstanbul Büyükçekmece Belediyesi’nden...

Alaplı'daki Atatürk Anıtı yenilendi

ZONGULDAK (AA) - Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, şehir merkezindeki Atatürk Anıtını yenilediklerini bildirdi. 

Tekin, gazetecilere yaptığı açıklamada, İstanbul Büyükçekmece Belediyesi’nden hibe olarak alınan fiberglas kaplama Atatürk Anıtı’nın yeni yapılan kaide üzerine montajını yaptıklarını söyledi.

Anıt alanında çevre düzenleme çalışmaların devam ettiğini vurgulayan Tekin, "Bu alanda yaptığımız peyzaj çalışması kapsamında kaidesiyle birlikte Atatürk Anıtı’nı da yeniledik. Anıt ve çevresindeki çalışmalarımız devam ediyor. Kaidenin çevresine yaptığımız duvara da milli mücadeleyi simgeleyen filigran motifler kaplıyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber