Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Kasım 2014 - 23:58 Yorum: 0

Alarko Holding Yönetim Kurulu Üyesi Alaton:

"Artık markaya biraz yatırım yapalım demeye başladık. Başka ülkelere çok başarılı fason mal yaparken niye bizim adımızla çıkmıyor. O konuda bir eksikliğimiz var"

Alarko Holding Yönetim Kurulu Üyesi Alaton:

ANTALYA (AA) - Alarko Holding Yönetim Kurulu Üyesi Leyla Alaton, "Artık markaya biraz yatırım yapalım demeye başladık. Başka ülkelere çok başarılı fason mal yaparken niye bizim adımızla çıkmıyor. O konuda bir eksikliğimiz var" dedi.

Alaton, Konyaaltı Sanayici ve İş Adamları Derneği (KONSİAD) tarafından düzenlenen toplantıya katıldı. Alaton, burada yaptığı konuşmada, Türkiye'nin ve Türk ekonomisini çok iyi yolda olduğunu söyledi.

Türk insanının çok becerikli ve durdurulamayacak kadar iyi özelliklere sahip olduğunu vurgulayan Alaton, "Günümüzde yabancı şirketlerde çok fazla Türk çalışmaya başladı. Yurt dışındaki Türk insanının çok ileride olduğunu görüyorsunuz. Türk insanı birçok işi becerebilen ve kurtarabilen özelliklere sahip. Özellikle de kriz yönetiminde çok başarılı olduğunu görüyorsunuz" dedi.

Alaton, Türklerin çok esnek yapıda olduğunu ve birçok kişinin çok iş değiştirdiğini dile getirerek, en tehlikeli ülkelere gidip iş yapabildiklerini belirtti.

Türk insanını süper becerikli olduğunu düşündüğünü aktaran Alaton, şunları kaydetti:

"Bir ailede handikaplı gibi görünen çocuk ummadık başarılara imza atabiliyor. Bu özelliğimizle sanki handikaplıymışız gibi görünüyoruz ama öyle değiliz. Türk insanının dil problemi olmasa çoktan her yeri devirmişti. Sonunda kendimize bir güven geldi. Tek problemimiz markamız olmaması. Dünyada bilinen global bir markamız yok. Ona yeni uyandık. Artık markaya biraz yatırım yapalım demeye başladık. Başka ülkelere çok başarılı fason mal yaparken niye bizim adımızla çıkmıyor. O konuda bir eksikliğimiz var."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber