Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
09:07 Kamyonete çarpmamak için manevra yapan ambulans kaldırıma çarptı: 2 yaralı09:01 Gaziantep’te kaçakçılık operasyonu: 4 gözaltı09:00 İnşaat sahasından elektrik kablosu çalan şahıs suçüstü yakalandı08:47 180 milyonluk sazan sarmalı operasyonu: 20 tutuklama08:44 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11”...08:41 Narkotik ekiplerinden rekor: 112 kilonun üzerinde metamfetamin ele geçirild...08:34 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11”...08:33 Sivas’ta yaşlı nüfus artıyor08:21 3 büyük takım taraftarı iftarda buluştu08:15 Altıeylül’de 100 bin ton geri dönüşüm dönüştürüldü08:01 Bakan Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 suç örgütü lideri İs...07:54 İçişleri Bakanı Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle ‘Yasa Dışı Örgüt Fa...06:32 Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Bahariye Caddesi’nde iş yerinde yangın çıktı...05:56 Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı04:45 Atay hizmete açtğı Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri’nde mahalle sakinleriil...03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu
Sami Er
Türkiye 24 Mayıs 2019 - 10:03 Yorum: 0

Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu İstanbul’daki Alaşehirlilerle iftarda bir araya geldi

Manisa Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu Kartal'da düzenlenen iftar yemeğinde İstanbul'daki Alaşehirlilerle bir araya geldi.

Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu İstanbul’daki Alaşehirlilerle iftarda bir araya geldi

Manisa Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu Kartal'da düzenlenen iftar yemeğinde İstanbul'daki Alaşehirlilerle bir araya geldi. Çok sayıda vatandaş, düzenlenen iftar yemeğinde birlikte oruç açtı.

Manisa Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, Kartal'da düzenlenen iftar yemeğine katılarak İstanbul'daki Alaşehirlilerle bir araya geldi. İftar yemeğine aynı zamanda CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, CHP Manisa Milletvekili Bekir Başebirgen, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İftar yemeğine katılan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, "İstanbul'u kendilerine 2'nci vatan yapmış güzel insanlar burada birlikte iftar yapacağız. Hangi partiden olursa olsun herkese teşekkür ediyoruz. İftarda siyasete gerek yok" dedi.

Bu iftar yemeğinin kendisi için çok özel olduğunu belirten Kartal Belediye başkanı Gökhan Yüksel, "Kendi mahallem olduğu için mutluyum. Bir çoğunuz beni tanıyor. Manisalı kardeşlerimizle iftar yemeğinde buluşmak benim için ayrı mutluluk. Ramazan ayı içerisindeyiz, Allah birliğimizi, dirliğimizi bozmasın. Allah hoşgörümüzü arttırsın. Dayanışma ruhumuz hep ileri taşınsın. Nice Ramazan aylarında birlikte olalım. Ben buraya geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Hayırlı Ramazanlar diliyorum" dedi.

İftar yemeği öncesinde konuşan Başkan Ahmet Öküzcüoğlu, "Sizleri saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Bugün İstanbul'a Manisa'nın kokusunu yaydınız. Biz sizinle kucaklaşmak istedik. Bu dernek içerisinde birlik ve dirliğinizi bozmayınız. Ben her zaman sizlerin arkasındayım. O makamda bir başkan değil sizlerin kardeşi oturuyor. Siz Alaşehirli hemşehrilerimi buradaki başkanlara emanet ediyorum" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber