Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 14 Ekim 2016 - 11:28 Yorum: 0

Alaşehir Belediyesinden gazilere Bursa gezisi

Alaşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün Gazilere ve ailelerine yönelik Bursa gezisi düzenledi.

Alaşehir Belediyesinden gazilere Bursa gezisi

Alaşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün Gazilere ve ailelerine yönelik Bursa gezisi düzenledi. Gaziler Bursa'da, tarihi eserleri ve ören yerlerini ziyaret ederek unutamayacakları bir gezi geçirdi.

Gazilere yönelik olarak düzenlenen gezi hakkında bilgi veren Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, "Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüzün Alaşehir Gaziler Derneğine yönelik düzenlediği anlam yüklü Bursa gezisi ile gazilerimizi bir araya getirerek mutluluklarına mutluluk kattığımızın inancındayım. Bu vatan için kanlarını ve canlarını ortaya koyan gazilerimizi düzenlemiş olduğumuz gezi programında tarihimizi, manevi duygularımızı yeniden canlandırması ayrı bir onur ve gurur kaynağımız olmuştur. İştirak eden gazilerimize teşekkür ederiz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber