Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 27 Ağustos 2014 - 20:33 Yorum: 0

Alaşehir ve Salihli ticaret borsalarından işbirliği

MANİSA (AA) - Salihli Ticaret Borsası, Alaşehir Ticaret Borsası ile Alaşehir’de bulunan laboratuvarları Salihlili üreticilerin kullanması konusunda anlaşma imzaladı. Salihli Ticaret Borsası...

Alaşehir ve Salihli ticaret borsalarından işbirliği

MANİSA (AA) - Salihli Ticaret Borsası, Alaşehir Ticaret Borsası ile Alaşehir’de bulunan laboratuvarları Salihlili üreticilerin kullanması konusunda anlaşma imzaladı. 

Salihli Ticaret Borsası Başkanı Yetiş Aksoy, imzalanan anlaşma ile Salihlili üretici ve ihracatçının analizlerini, Vali Celalettin Güvenç Toprak ve Su Analiz Laboratuvarı ile Özel Gıda Kontrol Laboratuvarı’ndan yaptırabileceklerini kaydetti.

İmza töreninde konuşan Aksoy, "Salihli Ticaret Borsası olarak bölgemizde bulunan üyelerimiz, üretici ve ihracatçılarımız bu hizmetler verilemediği için mağduriyet yaşıyordu. Gelişen pazarlara ve yurt dışına laboratuvar analizi olmadan ihracat yapmak imkansızdı" dedi. 

Alaşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Soygür de Salihli'nin kendilerine komşu ilçe olduğunu anımsatarak, "Uzun süredir bu ortaklık müzakereleri sürüyordu. Sonunda her iki borsanın meclisleri bir araya gelerek güç birliği oluşturma kararı aldık. Başta Alaşehir ve Salihli bölgesindeki üyelerimiz, üretici ve ihracatçılarımız için hayırlı bir birliktelik olmasını temenni ediyorum" ifadesini kullandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber