Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 02 Eylül 2016 - 12:18 Yorum: 0

Alaşehir’de 35 kişi daha tutuklandı

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde 15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma kapsamında yapılan son operasyonda 18'i öğretmen 35 kişi daha...

Alaşehir’de 35 kişi daha tutuklandı

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde 15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma kapsamında yapılan son operasyonda 18'i öğretmen 35 kişi daha tutuklanarak cezaevine gönderildi. Son tutuklamalarla birlikte Alaşehir'de tutuklu sayısı 128'e ulaşmış oldu.

15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlatılan operasyonlar kapsamında Alaşehir Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan 38 kişiden 23'ü tutuklanırken, 14 kişi adli kontrol ile serbest bırakıldı. Bir kişinin ise savcılık ifadesinden sonra serbest bırakıldığı açıklandı. Jandarma tarafından yapılan son operasyonda gözaltına alınan 17 kişiden 12'si tutuklanırken 3 kişi de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 2 kişinin de savcılık ifadelerinden sonra serbest bırakıldığı bildirildi. Geçtiğimiz hafta merkez mahallelerde polis, kırsal mahallelerde ise jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonlarda polis bölgesinde 38, jandarma bölgesinde 17 olmak üzere toplamda 55 kişi gözaltına alınmıştı. Polis ve jandarmada yapılan sorgulamalardan sonra önceki gün adliyeye sevk edilen zanlılardan 18'i öğretmen olmak üzere 35 kişi tutuklandı. 17 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 3 kişi de savcılıkta alınan ifadelerinden sonra serbest bırakıldı.

Alaşehir ilçesi genelinde operasyonların sürdüğü ve 15 Temmuz'dan bu yana yapılan operasyonlar sonucunda 18 emniyet görevlisi, 3 savcı, 2 hakim, 4 adliye personeli, 1 astsubay, 28 öğretmen, 1 avukat, 1 öğrenci, 2 doktor, 30 esnaf, 20 çiftçi, 2 gardiyan, 4 ev hanımı, 2 imam ve diğer meslek dallarından olmak üzere FETÖ Operasyonlarında toplam 128 kişi tutuklanarak cezaevine gönderilmiş oldu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber