Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 23 Mart 2019 - 10:38 Yorum: 0

Alaşehir’de anasınıfı öğrencileri eğlenirken öğreniyor

Alaşehir Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından anasınıfı öğrencilerine yönelik başlatılan "Benimle Oynar Mısın" projesi uygulanmaya...

Alaşehir’de anasınıfı öğrencileri eğlenirken öğreniyor

Alaşehir Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından anasınıfı öğrencilerine yönelik başlatılan "Benimle Oynar Mısın" projesi uygulanmaya başladı.

Alaşehir Gülçiçek Hatun Anaokulu Müdürlüğü tarafından yürütülecek olan "Benimle Oynar Mısın" projesi okullarda uygulanmaya başlandı. Proje ilk etapta rehber öğretmeni olmayan 15 okulda uygulanacak. Proje kapsamında öğrenciler zeka ve çeşitli oyunlar oynayarak hem eğlenip hem öğreniyor.

Proje sorumlusu Gülçiçek Hatun Anaokulu Öğretmeni Ayşegül Ölmez, "Proje ilçe genelinde belirlenen 15 okul öncesi sınıfları ile ortaklaşa yürütülecektir. Proje kapsamında rehber öğretmeni olmayan okul öncesi sınıflar belirlendi. Bu kapsamda öğretmenlerimiz belirlenen okul öncesi sınıfları ziyaret ederek, akıl zeka oyunları, çeşitli eğlenceli oyunlar oynatarak hem öğrencileri eğitip hem de eğlendiriyorlar. Rehberlik öğretmenlerimiz okul öncesi velilerine yönelik aile eğitim, okul öncesinin önemi konularında bilgiler vermektedir. Ayrıca proje kapsamındaki okul öncesi öğrencilerine Gülçiçek Hatun Anaokulu Müdürlüğü tarafından öğrencilere çeşitli hediyeler verilmektedir. Proje kapsamında her okulun okul öncesi sınıfına 3 saat eğitim zamanı ayrılacak. Bu sürede öğrencilerle sohbet edilip, oyunlar oynanarak, öğrencilerin eğitimlerine destek verilecek. Hedefimiz 300 öğrenciyle iletişim kurabilmek" dedi.

Alaşehir’de anasınıfı öğrencileri eğlenirken öğreniyor

Alaşehir’de anasınıfı öğrencileri eğlenirken öğreniyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber