Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 19 Mart 2018 - 11:19 Yorum: 0

Alaşehir’de yeni mezarlık alanı için çalışma başladı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı, Alaşehir ilçesine bağlı Alanyolu Mahallesi'nde yetersiz kalan mezarlık alanına yeni alan...

Alaşehir’de yeni mezarlık alanı için çalışma başladı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı, Alaşehir ilçesine bağlı Alanyolu Mahallesi'nde yetersiz kalan mezarlık alanına yeni alan kazandırmak için çalışma başlattı. İlçe genelinde yoğun bir çalışma içinde olduklarını belirten Daire Başkanı Serpil Çakır, Serinyayla Mahalle mezarlığında duvar çalışmasının sürdüğünü bu iki mahallenin ardından program dahilinde Sarıpınar, Caberkamara, Yeniköy ve Türkmenköy mahallelerinin mezarlıklarının da eksiklerinin giderileceğini söyledi.

İl genelinde mezarlıkların bakım, onarım, ağaç budama, ilaçlama, çiçek ekimi, duvar yapımı ve yeni mezarlık alanları için hummalı bir çalışma yürüten Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı ekipleri, Alaşehir'de de çalışmalarına hız verdi. İlçeye bağlı Alanyolu Mahallesi'nde yetersiz kalan gömü alanına alternatif gömü alanı kazandırmak için çalışma başlatan ekipler, mahalleye yeni bir gömü alanı kazandıracak. Alanyolu'nun yanı sıra Serinyayla Mahalle mezarlığında duvar örme çalışmalarını da sürdüren ekipler, yaklaşık 40 gündür devam eden çalışmalarında sona yaklaştı.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde dirisine olduğu gibi ölüsüne de saygılı bir belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanı Serpil Çakır, Alanyolu ve Serinyayla mahallelerinin ardından program dahilinde Sarıpınar, Caberkamara, Yeniköy ve Türkmenköy mahallelerinin mezarlıklarının eksiklerinin de giderileceğini söyledi. Çakır, Alaşehir genelinde tüm mezarlıkların sorunlarının giderileceğini de sözlerine ekledi.

Alaşehir’de yeni mezarlık alanı için çalışma başladı

Alaşehir’de yeni mezarlık alanı için çalışma başladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber