Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 15 Aralık 2017 - 12:13 Yorum: 0

Alaşehir’in park ve sokaklarında kış hazırlığı

Alaşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, cadde kenarlarında ve parklarda bulunan ağaçların budama çalışmalarına devam ediyor.

Alaşehir’in park ve sokaklarında kış hazırlığı

Alaşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, cadde kenarlarında ve parklarda bulunan ağaçların budama çalışmalarına devam ediyor. Öte yandan ilçenin 3 mahallesinde de eş zamanlı olarak kilit parke taşı döşenmesine başlandı.

Alaşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından başlatılan kış temizlik çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar kapsamında refüjlerde ve parklarda bulunan ağaçların daha sağlıklı olması amacıyla budama yapıldı. Yapılan çalışmalarla birlikte parklar hem güzel bir görünüme kavuşacak hem de elektrik tellerine uzanan dalların kesilmesiyle olası kazaların önüne geçilecek.

Ayrıca Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçenin tarafından Kemaliye, Horzumkeserler ve Kasaplı mahallelerinde kilit parke taşı döşenmesi çalışmalarına da başlandı. Eş zamanlı olarak başlanan çalışmalar sonunda mahallelerde çamurlu yol kalmayacak. Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, "Belediye olarak ilçemizdeki sorunlu yolları bütçemizin elverdiği şekilde bir plan dahilinde kilitli parke taşı döşeme çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Yaptığımız yollarda ayrıca altyapı sorununu da çözerek ilerde yaşanması muhtemel sıkıntıların önüne geçmeye çalışıyoruz. İlçemizde mevcut olan mahallelerin birçok sokağı kilitli parke taşı ile döşendi. Yapımı devam eden ve sorunlu olan yollarımızdaki çalışmaların tamamlanmasının ardından bu yolları kullanan vatandaşlarımız tozdan ve çamurdan kurtularak rahat bir nefes almış olacaklar. Bütün mahallelerimizin yol sorununu gidermek için çalışmalarımız hazırladığımız plan dahilinde sürecek. Bu çalışmaları en kısa zamanda bitirip, halkımızın hizmetine sunacağız" dedi.

Alaşehir’in park ve sokaklarında kış hazırlığı

Alaşehir’in park ve sokaklarında kış hazırlığı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber