Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 21 Ekim 2016 - 11:33 Yorum: 0

Alaşehir’in yollarında hummalı çalışma

Manisa'nın 17 ilçesinin hemen hemen her noktasında çalışma yürüterek vatandaşlara hizmet götüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir ilçesinde...

Alaşehir’in yollarında hummalı çalışma

Manisa'nın 17 ilçesinin hemen hemen her noktasında çalışma yürüterek vatandaşlara hizmet götüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir ilçesinde Caberfakılı ve Killik Mahallesi arasındaki yolda sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdi. Asfalt çalışmasının ardından mevcut yolda, Büyükşehir Belediyesi tarafından yol çizgi çalışması da tamamlanarak ulaşımın kalitesi artırıldı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Manisa'nın 17 ilçesinde gerçekleştirdiği asfalt atağıyla vatandaşları konforlu yola kavuşturuyor. Alaşehir ilçesinde de Caberfakılı ve Killik Mahallesi arasındaki yolda sıcak asfalt çalışmasını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, ardından mevcut yolda yol çizgi çalışmasını da gerçekleştirerek ulaşımda güvenliği arttırdı. Eski Salihli yolu olarak bilinen güzergahta asfaltlama çalışmalarına devam ettiklerini belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, "Bu güzergah üzerinde yer alan Caberfakılı ve Killik Mahallesi arasındaki mevcut yolda sıcak asfalt çalışmamızı tamamladık. Bunun yanı sıra yaz boyunca Manisa'nın il genelinde ağır kış şartlarından dolayı bozulmalar olan birçok yolda asfalt çalışması gerçekleştirdik. Mevsim şartları el verdiği ölçüde çalışmalarımız devam edecek" dedi.

Alaşehir’in yollarında hummalı çalışma

Alaşehir’in yollarında hummalı çalışma

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber