Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Ağustos 2016 - 17:08 Yorum: 0

Albay Yiğit’ten İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Yıldız’a veda ziyareti

Bilecik 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanlığı 9. Alay Jandarma Eğitim Komutanı Albay Mehmet Yiğit, Bilecik İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hacı...

Albay Yiğit’ten İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Yıldız’a veda ziyareti

Bilecik 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanlığı 9. Alay Jandarma Eğitim Komutanı Albay Mehmet Yiğit, Bilecik İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hacı Dursun Yıldız'a veda ziyaretinde bulundu.

Jandarma Genel Komutanlığı Jandarma Akademisi Destek Kıtalar Komutanlığı görevi için Bilecik'ten ayrılan Albay Yiğit, İl Müdürü Yıldız'ı makamında ziyaret etti. İl Müdürü Yıldız ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Alay Komutanı Albay Mehmet Yiğit'e teşekkür etti. Albay Yiğit de Osmanlı Devletinin kuruluş toprakları olan Bilecik'te görev yapmaktan duyduğu memnuniyeti belirterek, Bilecik tarımı, hayvancılığı ve halkının güvenilir gıda tüketimi için güzel çalışmalarından dolayı İl Müdürü Yıldız'ı tebrik etti.

Ziyaret sonunda İl Müdürü Yıldız günün anısına İl Müdürlüğünün yazılı olduğu tabak hediye ederken yeni görevlerinde başarılar diledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber