Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 08 Eylül 2016 - 15:03 Yorum: 0

Albayrak’ta erken bayram

Turgutlu Belediyesi, Albayrak Mahallesinin 4 sokağında başlattığı yol çalışmalarıyla mahalle sakinlerine erken bayram yaşattı.

Albayrak’ta erken bayram

Turgutlu Belediyesi, Albayrak Mahallesinin 4 sokağında başlattığı yol çalışmalarıyla mahalle sakinlerine erken bayram yaşattı. Mahalle Muhtarı Yalçın Sertel ile birlikte sathi kaplama çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Turgay Şirin, "Sorunları çözüme kavuşmuş, daha yaşanılabilir bir Turgutlu için çalışıyoruz. Albayrak Mahallesinde de hedeflediğimizden çok daha erken sürede tamamlayacağımız çalışmaların hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Albayrak Mahallesinin yol sorunlarına kalıcı çözümler getiren Turgutlu Belediyesi, bordürlerini döşediği Dündar, Özgün, Dede Korkut ve Yiğitcan Sokakların sathi kaplamalarına başladı. Belediye Başkanı Turgay Şirin de Fen İşleri Müdürü Yasemin Özay Sungur ve mahalle muhtarı Yalçın Sertel ile birlikte çalışmaları yerinde inceledi. Çalışma ekibinden bilgi alan Başkan Şirin, Kurban Bayramı'ndan önce bitirmeyi hedefleri çalışmalarda önemli mesafe kat ettiklerini belirterek, sokakları eskisinden çok daha iyi ve kullanışlı hale getirdiklerini söyledi.

Muhtar Sertel'den Başkan Şirin'e teşekkür

Çalışmaların mahalle sakinlerine rahat bir nefes aldırttığını ifade eden Albayrak Mahalle Muhtarı Yalçın Sertel de hizmetlerinden dolayı Başkan Şirin'e teşekkür ederek, "Allah Başkanımızdan ve ekibinden razı olsun. Vatandaşlarımızın yol talepleri vardı, bizler de kendilerine ilettik. Bordürleri döşenmişti. Bugünse yeni yerleşim yerlerini de kapsayan sokaklarımızın yol düzenleme ihtiyacı karşılanıyor. İnşallah güzel hizmetleri devam edecektir. Bizlere göstermiş olduğu hassasiyetten dolayı da hem kendisine hem de ekibine teşekkür ederim" dedi.

"7 bin metrekarelik çalışmayı tamamlıyoruz"

Turgutlu'nun dört bir yanında süren çalışmalarda Albayrak Mahallesinin sorunlarını da çözüme kavuşturduklarını söyleye Belediye Başkanı Turgay Şirin ise hedefledikleri süreden daha önce bitecek çalışmaların hayırlı olmasını diledi. Başkan Şirin, "Albayrak Mahallesinde Dündar, Özgün, Dede Korkut ve Yiğitcan Sokakların ihtiyacı olan yol çalışmalarını yapıyoruz. Bugün itibariyle tamamlayacak olduğumuz sathi kaplamaları yerinde görmek istedik. Burada yaklaşık 7 bin metrekarelik bir çalışma yürütüyoruz. Mahalle sakinlerimizin sesi olan Muhtarımız Yalçın Bey'in teklif ve tavsiyelerinden faydalandığımızı söylemeliyim. O anlamda kendisine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

"Daha yaşanılabilir bir Turgutlu için çalışıyoruz"

Mahalle ziyaretinde sokak sakinleriyle de bir araya gelen Başkan, çocukların yoğun ilgisiyle karşılandı. Çalışmalarından dolayı kendisine teşekkür eden mahalle sakinleriyle sohbet eden Başkan Şirin, "Turgutlu'muzun her mahallesinde olduğu gibi Albayrak Mahallemizin de sorunlarını çözmenin huzurunu yaşıyoruz. Umuyorum ki daha güzel, daha yaşanılabilir bir Turgutlu'yu hep birlikte inşa edeceğiz. Muhtarımızın nezdinde emek harcayan tüm ekip arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bayram öncesi başlattığımız ve bitmesiyle birlikte vatandaşlarımıza rahat bir nefes aldıracak çalışmalarımızın hayırlı olmasının diliyorum" dedi.

Başkan ekip başında

Albayrak Mahallesi ziyaretinde ekip çalışanlarına kazasız belasız mesailer dileyen Başkan Şirin, kamyonun ve yol düzenleme makinesinin direksiyonuna geçerek şunları söyledi:

"Her zaman diyoruz, "Allah hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin'. Yazın sıcağında kışın soğuğunda gerek direksiyon başında gerekse traktörle iş sahasında olan, halkımıza hizmet veren tüm personelimizden Allah razı olsun. Tek hedefimizin vatandaşımızın mutluluğu. O açından Fen İşleri Müdürlüğümüz gibi tüm saha çalışanlarımıza hayırlı işler diliyorum."

Albayrak’ta erken bayram

Albayrak’ta erken bayram

Albayrak’ta erken bayram

Albayrak’ta erken bayram

Albayrak’ta erken bayram

Albayrak’ta erken bayram

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber