Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 09 Mart 2015 - 19:43 Yorum: 0

Albimo Alanyapor'da, Giresunspor maçı hazırlıkları

Albimo Alanyaspor Kulübü Sportif Direktörü Savut:

Albimo Alanyapor'da, Giresunspor maçı hazırlıkları

ANTALYA (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Albimo Alanyaspor, Giresunspor maçının hazırlıklarına başladı.

Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri'nde teknik direktör Hüseyin Kalpar yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. Futbolcular daha sonra ikiye ayrılarak yenileme idmanı yaptı.

Albimo Alanyaspor Kulübü Sportif Direktör Taner Savut, gazetecilere yaptığı açıklamada, ikinci yarıda başlayan çıkışlarını Denizlispor maçı ile sürdürdükleri için mutlu olduklarını söyledi.

Puan tablosunda üst sıralara doğru tırmandıklarını ifade eden Savut, "Ligin ilk yarısında çok ciddi sakatlıklar yaşamıştık ama bu yarıda aksiliklerle karşılaşmadık. Takımın önemli oyuncuları form grafiklerini sürdürüyor. Maçlara da iyi hazırlanıyoruz" diye konuştu.

Hafta sonu sahalarında oynayacakları Giresunspor maçında kart cezalı oyuncu bulunmadığını dile getiren Savut, Denizlispor maçında sakatlanan Özgür'ün durumunun ise yarın yapılacak kontrollerden sonra belli olacağını ifade etti.

Savut, Giresunspor'un uzun bir sürenin ardından ilk defa deplasman mağlubiyeti aldığını dile getirerek, "İki hafta üst üste deplasmana çıkıyorlar ve bu kez bize geliyorlar. Bu maça, Denizlispor maçının verdiği moralle çalışmalara başladık" dedi.

Giresunspor maçına galibiyet için çıkacaklarını kaydeden Savut, dört maçlık galibiyet serisini de sürdürmek istediklerini kaydetti.

Öte yandan Albimo Alanyaspor'da Erman Bulucu'nun doğum günü, antrenman öncesi pasta kesilerek kutlandı.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber