Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 19 Eylül 2014 - 20:18 Yorum: 0

Albimo Alanyaspor Adana Demirspor maçı hazırlıklarını tamamladı

ANTALYA (AA) - Albimo Alanyaspor, PTT 1. Ligin üçüncü haftasında deplasmanda Adana Demirspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.Teknik direktör Mehmet Altıparmak yönetiminde,...

Albimo Alanyaspor Adana Demirspor maçı hazırlıklarını tamamladı

ANTALYA (AA) - Albimo Alanyaspor, PTT 1. Ligin üçüncü haftasında deplasmanda Adana Demirspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Teknik direktör Mehmet Altıparmak yönetiminde, Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri'ndeki idman, ısınma hareketleriyle başladı. Antrenman, taktik çalışmanın ardından yarı sahada oynanan çift kale maçla sona erdi.

Albimo Alanyaspor Kulübü Sportif Direktörü Taner Savut, yaptığı açıklamada, karşılamaya hazır olduklarını belirterek "Lige iyi başladık. Hafta sonu bizim için önemli. Ligin iyi takımlarından biriyle karşılaşacağız" dedi.

Yaptıkları işten keyif aldıklarını ifade eden Savut, "Sahaya kazanmak için çıkacağız. Her şeyden önemlisi kazasız, sakatsız ve keyifli bir maç olsun. Hayırlısıysa da istediğimiz şekilde döneriz" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber