Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır23:23 Karşıyaka, stadyum için taraftar mitingi düzenledi23:23 Bakan Tunç: "Mehmet Selim Kiraz’a sıkılan kurşun Türkiye’ye sıkılan kurşund...23:20 Kastamonu’da inşaat kenarında erkek cesedi bulundu23:11 DTSO’da “Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamın Artırılması Projesi” düze...23:01 Bakan Yerlikaya: "Beraberliğimize, kim yan bakıyorsa biz de onlara düz baka...
Sami Er
Spor 24 Kasım 2014 - 18:43 Yorum: 0

Albimo Alanyaspor, Adanaspor maçı hazırlıklarına başladı

Teknik direktör Altıparmak:

Albimo Alanyaspor, Adanaspor maçı hazırlıklarına başladı

ANTALYA (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Albimo Alanyaspor, sahasında yapacağı Adanaspor maçının hazırlıklarına başladı.

Cengiz Aydoğan Spor Tesislerinde teknik direktör Mehmet Altıparmak yönetiminde gerçekleşen antrenmana futbolcular ısınma hareketleriyle başladı. Beşe iki top kapma, teknik ve taktik çalışmanın yapıldığı antrenman, çift kale maçla sona erdi.

Antrenmana sakat olan Cemil dışında tüm futbolcular katıldı.

Altıparmak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, pazar günü ligin üst sıralarından kopmama anlamında önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını söyledi.

Kayserispor maçında çok iyi oynadıklarını, iyi mücadele ettiklerini anlatan Altıparmak, "Belki de beraberliğe sevinemeyeceğimiz bir maçı kaybettik. Bu oldu, şu oldu bahanelerine sığınmıyoruz ama maçta net bir hakem hatası vardı. Yediğimiz ilk golde hakemin görüp de vermemesi bizim için çok kötüydü. Özellikle 2-3 haftadır bunlar bariz şekilde oluyor" dedi.

Kayserispor maçının sonuç bakımından kötü ama takımın eski kimliğini göstermesi anlamında çok önemli bir maç olduğunu ifade eden Altıparmak, maç 0-0 iken yakaladıkları net pozisyonları değerlendirebilmeleri halinde maçtan galibiyetle dönebileceklerini dile getirdi.

- "Kazanmamız gereken bir maça çıkacağız"

Altıparmak, Kayseripor maçını artık geride bıraktıklarını belirterek, şöyle devam etti:

"Her şeyimizle bu hafta oynayacağımız Adanaspor maçına hazırlanıyoruz. Bizim için çok önemli bir karşılaşma. Özellikle rakiplerimizin kazandığı bir hafta üst sıralardan kopmama ve alttakilerin de yaklaşmaması anlamında kazanmamız gereken bir maça çıkacağız. Takım olarak buna hazırız. Kazanacak kadromuz, oyuncumuz ve oyun düzenimiz var. İnşallah aynı şekilde çok çalışarak, rakibimizin de analizini iyi yaparak rakibimizi eli boş göndereceğiz." 

Son üç hafta yaşanan mağlubiyetlerde sakatlık ve kart cezalısı oyuncuların çokluğundan yakınan Altıparmak, son üç dört haftadır devamlı eksikliklerinin bulunduğunu söyledi.

Her hafta birkaç oyuncularının cezalı duruma düştüğünü ifade eden Altıparmak, şöyle konuştu:

"Kayserispor maçı öncesinde Cemil sakatlanmıştı. Bu hafta da Ayite oynamıyor. Bu arada sakatlıkların iyileşmesi bizim için sevindirici. Oyuncularımızı daha fazla yoracağız. Gereksiz kart görmemeleri gerekiyor. 2-3 oyuncumuz sınırda. Elimizdeki kadronun en iyisini sahaya çıkartacağız. Oyuncularımızın mücadelesiyle 3 puanı almak istiyoruz."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber